Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 15:14

Зараз пройду: Парасюк відповів на запрошення ГПУ до поліграфу

Зараз пройду: Парасюк відповів на запрошення ГПУ до поліграфу
Володимир Парасюк під час Революції гідності не був знайомий ні з ким із політиків. Фото: glavcom.ua

Народний депутат Володмир Парасюк готовий пройти поліграф, хоча не розуміє, чим це допоможе у розслідуванні справ Майдану.

Про це пише "24 канал".

"Мені ГПУ запропонувала пройти поліграф. Я сказав, що, звичайно, я згодний. Але це стосується більше моєї особи. Не знаю, навіщо це їм. Там питання, на кшталт, чи був я знайомий до Майдану з кимось із політиків. Тобто треба детектор брехні? Несіть, я його зараз пройду", – сказав Парасюк.

При цьому він наголосив, що під час Революції гідності не був знайомий ні з ким із політиків і не був у складі жодної з партій.

Нардеп назвав фейком інформацію про присутність на Майдані так званих "грузинських снайперів". Він переконаний, що мітингувальників розстрілювали спецслужби Росії. Також Парасюк наголосив, що снайпери не стріляли в силовиків.

"Ніби теперішня влада запрошувала якихось снайперів, аби ті розстрілювали дві сторони на Майдані – я вважаю, що це дурна версія. Є дуже багато відеоматеріалів. Там видно, що майданівці пішли вперед, силовики відступали і відстрілювалися з автоматів Калашникова", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбатюк повідомив про знищення доказів по справі Майдану

Під час Революції гідності Володимир Парасюк був сотником самооборони Майдану. Ввечері 21 лютого, після розстрілу активістів, він прорвався на сцену і висунув ультиматум тодішньому президенту Віктору Януковичу — піти у відставку або майданівці підуть на штурм зі зброєю.

Зараз ви читаєте новину «Зараз пройду: Парасюк відповів на запрошення ГПУ до поліграфу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути