Ексклюзиви
пʼятниця, 05 лютого 2010 13:18

СБУшники попередили Януковича про сценарій Березовського

СБУшники попередили Януковича про сценарій Березовського

Штаб БЮТ за участю Бориса Березовського готує провокацію проти штабу Віктора Януковича, заявляють у Партії регіонів.

"Якийсь час тому керівникам виборчої кампанії Віктора Януковича від чинних співробітників СБУ стало відомо про підготовку втручання у виборчу кампанію Віктора Януковича "третіх сил", - йдеться в повідомленні прес-служби Партії регіонів.

Зокрема, за даними прес-служби, йдеться "про громадянина Ізраїлю, політтехнолога Віталія Чернова".

"Саме ним за дорученням відомого Бориса Березовського підготовлено і вже узгоджено зі штабом БЮТ сценарій провокації, про яку й повідомив вчора представникам ЗМІ Микола Азаров", - йдеться в повідомленні.

У Партії регіонів стверджують, що суть цієї спецоперації полягає в тому, щоб безпосередньо перед другим туром президентських виборів поширити в ЗМІ інформацію, "підготовлену на основі якоїсь аналітичної записки з відповідними рекомендаціями нібито фахівців однієї з російських спецслужб".

У "фальшивці" нібито стверджується, що за кілька днів до проведення другого туру президентських виборів рейтинги Януковича і Тимошенко практично зрівнялися.

"Мета, яка ставилася вкиданням цієї наскрізь брехливої інформації, що представляє собою модернізований варіант пам"ятного всім Національного екзит-полу, покликаний переконати громадськість у тому, що розрив між кандидатами, мінімальний", - йдеться в повідомленні.

У Партії регіонів заявляють, що "брудні технології, які застосовувалися БЮТом за вказівками ззовні, як показав час, не працюють".

Раніше регіонал Микола Азаров заявив, що найближчим часом може бути оприлюднена нібито доповідна записка ФСБ Росії про скорочення розриву між кандидатами в президенти.

Зараз ви читаєте новину «СБУшники попередили Януковича про сценарій Березовського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути