Ексклюзиви
вівторок, 18 травня 2021 09:51

СБУ прийшла в будинок, де мешкає Кличко

У будинку, де мешкає мер Києва Віталій Кличко, з'явилися слідчі СБУ. Це транслював телеканал "Україна 24".

СБУ перебувала біля квартири, але не тої, де мешкає мер.

"Вирішили шоу зробити", - каже Кличко біля чоловіка в цивільному.

 

"Не получится. Только сюда. Эта квартира сдается, там проводится обыск без собственника. Там те, кто арендуют. Используют данное помещение в своих целях, незаконных", - відповідає той і показує на квартиру.

 

"Все? Хорошего дня, профессиональных успехов", - сказав чоловік Кличку. Мер піднявся сходами до своєї квартири, яка вище.

Кличко розповів: "Щоранку я тренуюся, готуюся до свого 50-річчя, щоб бути в гарній формі, як у 20. Поступила інформація - озброєні люди увірвалися до під'їзду. Вломилися в ці двері. Є камера відеонагляду". Показав на свою квартиру.

 

"Вони, певно, злякалися і пішли в іншу квартиру. У мене таке враження. Вони розраховували. Пів на сьому я вже був у спортивному залі, о сьомій вони прийшли. Двері були зачинені, нікого немає. Вони постояли, постояли й пішли далі. Я думаю, що поступила вказівка.

З чим це пов'язано? Проходять наради, присвячені Кличку, в Офісі президента. Це не таємниця", - сказав Кличко і заявив про "сфабриковані речі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський роздратований: ЗМІ довідались про конфлікт президента з Кличком

Минулого тижня прокуратура повідомила, що спільно з СБУ провела обшуки в учасників злочинної групи, які спільно з чиновниками КМДА організували вимагання та отримання коштів із суб'єктів господарювання за незаконну оренду торгових точок у центральних районах столиці.

Також обшуки проводилися в Київавтодорі.

Зараз ви читаєте новину «СБУ прийшла в будинок, де мешкає Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути