Ексклюзиви
пʼятниця, 06 квітня 2012 14:52

Сайт афганців закрили через ДДОС атаку

Сайт афганців закрили через ДДОС атаку
Влада хоче позбавити нас каналу комуікації - Сердюк. Фото: nr2.ru

Зі вчорашнього вечора не працює офіційний сайт організації воїнів-афганців "Ніхто, Крім Нас".

Про це Gazeta.ua розповів заступник голови організації Володимир Сердюк.

"Сайт не працює із вчорашнього вечора, - повідомив Сердюк. - Наш провайдер спочатку стверджував, що це сталося через відключення електроенергії. Але зранку таки підтвердив, що це дос-атака".

За його словами, у п'ятницю зранку провайдер надіслав до організації листа: "На ваш сайт n-k-n.com.ua прилетіла ддос атака, через яку сайт був тимчасово недоступним. На поточний момент заблоковано близько 200 адресів. Сайт на цей момент працює, але цілком можливо, що це ще не кінець й атака продовжиться пізніше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїнів-афганців починають переслідувати — лідер "Ніхто, Крім Нас"

Сердюк не виключає, що сайт закрили через незадоволення влади:

"У березні через сайт ми оголошували спільну мобілізацію десятків тисяч наших членів, коли правоохоронними структурами на замовлення влади готувалися провокація проти нашого лідера О. Ковальова. Влада хоче позбавити нас важливого комунікативного каналу. Але у цифрове століття наївно розраховувати, що наш сайт єдине джерело комунікації між нашими структурами. У найближчі дні ми відновимо роботу сайту вже із іншим провайдером".

За словами Сердюка це не перша атака на сайт організації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Афганці за весь народ оцінили Януковича, коли повернулися до нього спиною - політолог

"Вперше це робили після "афганського бунту" біля парламенту. Тоді ми вимушені були закрити Інтернет-форуми, бо там постійно з'являлися посилання на порно-сайти та рекламу віагри. Після цього кілька місяців ніяких атак не було. Перші збої почалися 4 квітня, а вчора сайт "ліг" і відвідувачів викидало на якісь дивні адреси. Гадаю, що головною причиною була наша готовність мобілізуватися у випадку незаконного арешту нашого лідера. Саме через розголос в пресі переслідування Ковальова небезпека незаконного обшуку та арешту, за нашими джерелами в МВС, були зняті. Наїзд на сайт це спроба утиску нашої публічності. Те перекриття комунікації", - розповів він.

Зараз ви читаєте новину «Сайт афганців закрили через ДДОС атаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути