середа, 15 лютого 2012 13:49

"Батьківщині" дуже сподобалось, як афганці зневажили Януковича

"Батьківщині" дуже сподобалось, як афганці зневажили Януковича

Вчинок афганців, які повернулися спиною до президента Віктора Януковича під час урочистого покладання квітів, є адекватною відповіддю чинній владі на ігнорування проблем ветеранів.

Про це йдеться у зверненні партії "Батьківщина" з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, чергової річниці виведення радянських військ з Афганістану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Афганці" висловили своє "фе" Януковичу і розвернулися до нього "ж...ю"

"У цей день ми схиляємо голови перед тими нашими співвітчизниками, які поклали своє життя і здоров'я, беручи участь у військових операціях та миротворчих місіях за межами нашої країни", - йдеться у зверненні.

"Не завжди накази керівників були вірними і справедливими, особливо це стосується сумнівної доцільності участі радянських військ у війні в Афганістані. Але ви чесно виконали свій обов'язок перед державою, і тепер обов'язок держави – віддячити вам за це, забезпечивши гідне життя", - заявили в "Батьківщині".

"І особливо цинічно, що чинна влада сьогодні так відверто нехтує правами ветеранів-афганців", - підкреслили бютівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович заявив, що ветерани-афганці – це добрий приклад для молоді

У партії Юлії Тимошенко запевнили, що проконтролюють виконання обіцянок влади про незменшення розміру виплат, про реалізацію тих норм закону про статус учасника бойових дій, "які були незаконно призупинені".

"На жаль, сподіватися на чесність влади по відношенню до ветеранів-афганців не варто. Тому ваш вчинок, коли ви демонстративно відвернулися від президента біля меморіалу, є адекватною відповіддю на політику соціального геноциду, яку проводить Янукович", - йдеться у повідомленні опозиціонерів.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщині" дуже сподобалось, як афганці зневажили Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути