четвер, 25 листопада 2021 10:27

Саакашвілі передав нове послання

Саакашвілі передав  нове послання
Міхеіл Саакашвілі у черговому посланні вимагає справедливого суду над ним. Фото: УНІАН

Експрезидент Грузії Міхеіл Саакашвілі в новому посланні до своїх прихильників заявив, що готовий постати перед вільним та справедливим судом і довести свою невинуватість.

Відповідний допис з'явився у Facebook Саакашвілі.

"У суді Іванішвілі (колишній прем'єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі. - Gazeta.ua) у мене немає жодних шансів досягти справедливості. Я знову повторюю свою пропозицію, що готовий постати перед справедливим незалежним судом і відстоювати там свою правду", - написав Саакашвілі.

Додав, що питанням його звільнення має займатися ініціативна група, яка враховуватиме головні політичні цілі опозиції й водночас координуватиме кампанію його звільнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати Саакашвілі - Зеленському: Мого сина в мене на очах вбивають

Саакашвілі стверджує, що не бачить себе "в жодній конфігурації майбутньої влади". Також у посланні заявив, що наступні тижні будуть дуже важливими для Грузії.

"Якщо ми зможемо консолідувати свої сили, збережемо політичний настрій, збільшимо кількість учасників боротьби, ми досягнемо цілі і досягнемо перемоги. Будь-яка пауза чинною владою буде сприйнята як наша поразка, що фізично вбивча для мене і для нашої батьківщини, тому ні кроку назад і активність, активність і ще раз активність", - резюмував Саакашвілі.

Саакашвілі затримали в Грузії 1 жовтня, куди він повернувся напередодні виборів. Він заявив, що вважає себе політичним в'язнем і в день затримання оголосив голодування. Стан здоров'я Саакашвілі близький до надкритичного. Є загроза життю. Такого висновку дійшов особистий лікар політика Ніколоз Кіпшидзе.

8 листопада затриманого без погодження з родичами й адвокатами перевели з в'язниці в місті Руставі до тюремної лікарні вТбілісі (район Ґлдані). У ніч проти 20 листопада Саакашвілі припинив голодування.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі передав нове послання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути