четвер, 10 січня 2008 13:12

Рудьковський став радником Вінського

При Міністерстві транспорту й зв"язку створено консультативну раду з питань транспорту.

Відповідне рішення ухвалене в четвер у ході зустрічі міністра транспорту і зв"язку Йосипа Вінського з колишніми міністрами транспорту, на якій обговорювалися проблеми і перспективи галузі.

Зокрема, у даний орган увійшли міністри транспорту й зв"язку в часи реорганізації Мінтрансу у Мінтрансзвязку, які також брали участь у зустрічі.

"Ми створили раду міністрів транспорту й зв"язку на загальних началах, учора створили раду зі зв"язку", - заявив журналістам Вінський.

"І це будуть два функціональних органи дорадчого характеру (один із транспорту, один зі зв"язку), з якими будемо перед ухваленням стратегічних рішень, рішень, пов"язаних із новими формами управління, радитися, щоб не допустити стратегічних помилок", - підкреслив він.

За словами Вінського, у цю консультаційну раду запрошені всі колишні міністри.

"Будь-який міністр не може починати з чистого листа, будувати перспективну політику не можна не подивившись назад", - сказав він, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський став радником Вінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути