четвер, 19 липня 2012 06:44

Розлючені демонстранти спробували захопити посольство Сирії в Єгипті

Розлючені демонстранти спробували захопити посольство Сирії в Єгипті
Фото: АР

У середу кілька сотень демонстрантів спробували захопити будівлю сирійського посольства в Каїрі. Як повідомляє ИТАР-ТАСС з посиланням на місцеві ЗМІ, поліції вдалося відтіснити нападників.

Представники сирійської діаспори Єгипту скандували гасла проти Башара Асада біля посольства САР, після чого спробували прорвати кільце охорони і проникнути в будівлю дипмісії. Для утихомирення натовпу поліції довелося застосувати сльозогінний газ.

За словами представника поліцейського управління Каїра, під час заворушень було затримано 14 осіб. Відомостей про потерпілих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирійські повстанці перейшли в масштабний наступ по всій країні

Цього року демонстранти вже двічі влаштовували погроми в сирійському посольстві в Каїрі. В обох випадках співробітники охорони дипмісії виявлялися не в змозі протистояти розлюченому натовпу. Нападники били вікна, трощили меблі та палили портрети президента САР. Втихомирити демонстрантів змогли наряди поліції, які розігнали їх і затримали кілька десятків осіб.

 

Зараз ви читаєте новину «Розлючені демонстранти спробували захопити посольство Сирії в Єгипті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути