Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 11:36

Розгляд справи Рудковського перенесли через хворобу судді

Розгляд справи за обвинуваченням екс-міністра транспорту і зв"язку Миколи Рудьковського у зловживанні службовим становищем перенесено через хворобу судді Печерського райсуду Києва Олександра Мельника, якому передано на розгляд матеріали справи.

Про це в інтерв"ю журналістам сказав Рудьковський, який прибув на судове засідання, повідомляє УНІАН.

"У розгляді справи в суді переконує мене захист. Є всі докази для того, щоб довести мою невинність", - сказав він.

Водночас Рудьковський не став коментувати свою справу, посилаючись на те, що це не повинно бути розцінене кимсь як тиск на суд.

При цьому на запитання, чи не вбачає він якихось паралелей своєї справи і справи, у якій фігурує міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, Рудьковський відповів:

"Я вважаю, у Юрія Віталійовича як міністра внутрішніх справ є відповідні фахівці і достатньо можливостей і заходів, щоб знайти всю аргументацію по своїй справі. Про те, як він і в яких справах літав, я сказати нічого не можу, я з ним не літав".

Наступне засідання має відбутися 4 червня о 14.00 у Печерському районному суді.

Прокуратура Києва завершила розслідування кримінальної справи, порушеної відносно Рудьковського, і 20 березня передала його на розгляд до Печерського суду Києва.

Справу було порушено слідчим відділом прокуратури столиці за матеріалами СБУ відносно Рудьковського за розтрату майна в особливо великих розмірах під час здійснення приватної поїздки за авіамаршрутом Київ-Париж-Київ (ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України).

Зараз ви читаєте новину «Розгляд справи Рудковського перенесли через хворобу судді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути