четвер, 06 квітня 2023 17:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія хоче політично ліквідувати Зеленського – Данілов

Росія хоче політично ліквідувати Зеленського – Данілов
Президент України Володимир Зеленський дратує російського президента Володимира Путіна, сказав Олексій Данілов. Фото: Укрінформ

Російська Федерація хоче політичної ліквідації президента України Володимира Зеленського.

Зеленський дратує президента РФ Володимира Путіна. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв'ю "Укрінформ".

"Завдання щодо ліквідації Володимира Зеленського Російська федерація не зняла з порядку денного. У них не вийшло фізичної ліквідації глави української держави, тому зараз вони намагатимуться займатися політичною ліквідацією", – сказав Данілов.

Зі слів секретаря, багато процесів, які відбуваються в України, треба уважно аналізувати.

"Росія прагне політичної ліквідації нашого президента, тому що він усьому світові показав і довів, що є лідером нації, лідером країни. Росіян це точно не влаштовує. Володимир Зеленський демонструє незрівнянну людяність, порядність і багато інших чеснот, а президент РФ – бункерний терорист №1 у світі. Уявіть, як їх це дратує", – сказав Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 49 країн засудили Росію і нагадали про ордер на арешт Путіна

Секретар РНБО розповів, що наприкінці лютого – на початку березня минулого року "був гарячий період" щодо спроб фізично усунути Зеленського.

"Зараз ми цього не спостерігаємо, але загроза для президента існує завжди. Тому відповідні інституції все це відпрацьовують у відповідний спосіб", – заявив Данілов.

Від початку повномасштабної російської агресії Зеленського намагалися вбити п'ять разів, повідомляв Данілов.

Минулого місяця суд призначив 12 років тюрми з конфіскацією майна кілеру, який планував замахи на начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирила Буданова і міністра оборони Олексія Резнікова.

Зараз ви читаєте новину «Росія хоче політично ліквідувати Зеленського – Данілов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути