середа, 23 серпня 2017 10:37

Російського окупанта корчить від українського прапора, як чортів від ладану - Порошенко

Гарантією незалежності України зараз є Збройні сили та інші силові формування.

Автор: president.gov.ua
 

Про це заявив президент Петро Порошенко у своєму святковому виступі з нагоди Дня державного прапора, повідомляє сайт глави держави.

"Доля незалежної держави залежить від кожного з нас. Але головним її гарантом є наші Збройні сили України, Національна гвардія, інші силові структури, які боронять країну від російської агресії", – сказав він.

"Наш обов'язок – як перед минулими, так і перед прийдешніми поколіннями – зробити усе можливе, щоб синьо-жовтий прапор знову гордо майорів над усією територією України, включно з Кримом, Севастополем, Донбасом.

Російських окупантів від українського прапору корчить, як чортів від ладану. Тому вони й кинули за грати кримчанина Володимира Балуха. За те, що він на українській землі, у Криму над своєю домівкою вивісив український прапор. Балух знав, чим ризикує, але свідомо пішов на цей мужній вчинок. Володимир буде вільним, і Крим буде вільним від Росії та її "зелених чоловічків", - заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Была бы страна родная, и нету других забот" - Кравчук зробив розгромну заяву про Росію

В Україні в середу, 23 серпня, відзначають День державного прапора.

Свято встановлено згідно з указом президента від 23 серпня 2004 року для вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України.

Зараз ви читаєте новину «Російського окупанта корчить від українського прапора, як чортів від ладану - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути