понеділок, 11 липня 2011 10:08

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Роман Ландік збив людину насмерть?

Роман Ландік збив людину насмерть?

Джерела в Луганському облУМВС розповіли, що Роман Ландік був замішаний у скандалах ще з 2004 року.

Про це пише Сегодня.

"Майже кожен рік була якась історія за участю Роми, але його все тато прикривав. Наприклад, в 2007 Роман на своєму авто наїхав на 17-річного хлопця. Були свідки, які бачили, що він був за кермом. Але потім втрутився батько - знайшовся інший чоловік, який сказав, що це він управляв машиною, взяв провину на себе. Що зараз з цією людиною - не знаю, але 17-річний хлопець помер, а Рома - на волі. Потім він чоловікові щелепу вибив - і теж безкарно, людина не стала подавати заяву", - кажуть у облУМВС.

Батько Романа - регіонал Володимир Ландік - вчора на телефонні дзвінки не відповідав, так що отримати коментарі було неможливо. У Луганську Ландік-старший також славився людиною з крутою вдачею і незвичайними звичками. "Коли Ландік проводив наради у себе в громадській приймальні - у нього великий кіт сірий на столі лежав і він кота весь час погладжував, - розповів один з колишніх підлеглих нардепа, - Ландік взагалі тварин дуже любить, у нього вдома і кішки, і собаки. Дружина його, Валентина, мати Романа, ще пару років тому активно втручалася в справи чоловіка - а зараз щось перестала. Вона взагалі велика прихильниця Ющенка - у них бурхливі суперечки та скандали з цього приводу були".

У місцевій ПР від коментарів утримуються, але регіонали з Верховної Ради обурені інцидентом.

"Як людина можу сказати, що з боку Романа Ландіка - це бруд і безкультур'я. Може, дівчина і вела себе зухвало, але ти ж - чоловік і вже не хлопчик. Так не можна. А що стосується позиції Партії регіонів, то, як сказав президент Віктор Янукович, справа повинна бути розслідувана як годиться, згідно із законом", - сказав нардеп, один з авторитетних членів Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Роман Ландік збив людину насмерть?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути