Ексклюзиви
середа, 21 липня 2021 15:49

Рок-музикант, колишній в'язень Кремля і ексвіцеспікер: на 197-му окрузі з'явилися потенційні кандидати
9

Фронтмен гурту "Тінь Сонця" Сергій Василюк зіграв щонайменше десять концертів.
Борд біля дороги з зображенням Владислава Голуба, він був нардепом від "Блоку Петра Порошенка".
З виборцями на окрузі зустрічається "свободівець" Андрій Іллєнко.
Представник “За майбутнє” Євгеній Курбет "знає, як знизиту ціну на газ".
Борд зі "слугою народу" Сергієм Лісовим.

В окрузі № 197 в Черкаській області відбудуться проміжні вибори народного депутата. Вони заплановані на 31 жовтня.

До старту виборчого процесу ще півтора місяця, однак потенційні кандидати вже агітують за себе концертами, зовнішньою рекламою, рекламою в соцмережах і ЗМІ, повідомляє Громадянська мережа "Опора"

Представник партії "Народовладдя" Сергій Василюк, відомий як фронтмен гурту "Тінь Сонця", розповсюджував листівки та зіграв щонайменше 10 концертів, зокрема в Черкасах, Золотоноші й Каневі.

Також Василюк публікував відео із закликом до прихильників підтримати його фінансово і переказати кошти на заставу і ведення виборчої кампанії.

Колишній нардеп Владислав Голуб облаштував у Черкасах фанзону для перегляду матчів чемпіонату Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія Зеленського виграла вибори

Екснардеп, представник ВО "Свобода" Андрій Іллєнко взяв участь у святкуваннях Івана Купайла у селах Прохорівка і Сушки.

Також був на зібранні села Подільське, громада якого виступила проти будівництва заводу з протруювання насіння біля їхнього населеного пункту.

Депутат обласної ради від партії "За майбутнє" Євгеній Курбет зустрічався із громадами й колективами підприємств на окрузі. Був на святкуваннях Івана Купайла у Мошнах, давав призи учасникам купальських змагань у Кропивні, передав ліки для Черкаського обласного онкологічного диспансеру.

Представник "Слуги народу", заступник голови облради Сергій Лісовий оновив зовнішню рекламу на окрузі. Всередині липня в Черкасах з'явилися кілька білбордів із зображенням депутата Черкаської міськради від "СН" Сергія Дудки.

Колишній політв'язень Кремля, заступник голови облради та представник "Європейської солідарності" Роман Сущенко зустрічався з громадами та колективами закладів і підприємств.

Ексвіцеспікер Микола Томенко взяв участь у кубку з пляжного волейболу в Каневі.

Колишній міністр екології Ігор Шевченко у першій половині липня відзначився Facebook-постом таргетованим на Черкащину, у якому пропонує відповісти на питання, чи варто йому балотуватися.

Офіційно вибори розпочнуться у вересні

"Офіційно виборчий процес розпочнеться тільки 1 вересня, потім реєстрація кандидатів, і лише з наступного дня після неї вони можуть розпочати агітацію.

Однак значна частина потенційних кандидатів уже солідно розгорнули агітаційні активності.

Та оскільки поки що немає виборчого процесу, офіційно зареєстрованих кандидатів, то й дія виборчого законодавства на них не розповсюджується. Немає обмежень щодо ведення агітації не з виборчого фонду партії, чи кандидата та низки інших обмежень, чим і користуються", - каже спостерігач "Опори" Захар Колісніченко.

У квітні Центральна виборча комісія призначила на 31 жовтня проміжні вибори в одномандатних округах № 184 у Херсонській і № 197 Черкаській областях.

У березні вибори проходили у 87-му окрузі в Івано-Франківській області. ЦВК зареєструвала переможцем висуванця від "Слуги народу" Василя Вірастюка.

Зараз ви читаєте новину «Рок-музикант, колишній в'язень Кремля і ексвіцеспікер: на 197-му окрузі з'явилися потенційні кандидати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути