субота, 12 травня 2012 09:11

Рішення про бойкот єврочемпіонату в Україні ЄС прийме у понеділок

Рішення про бойкот єврочемпіонату в Україні ЄС прийме у понеділок
Фото: podrobnosti.ua

Міністри закордонних справ країн - членів ЄС планують обговорити в понеділок питання бойкоту матчів Євро-2012, які відбудуться в Україні.

Головним питанням дискусії стане координація дій країн - членів ЄС щодо відвідування матчів чемпіонату Європи з футболу в Україні.

Як повідомлялося, за інформацією представництва Євросоюзу в Україні, єврокомісари не мають наміру відвідувати присвячені Євро-2012 заходи в Україні. Крім того, ряд високопоставлених політиків, зокрема, лідери ряду країн ЄС, відмовляються від візитів в Україну на період футбольного події в зв'язку з ситуацією навколо Юлії Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойкот України Європою примусив "регіоналів" задуматися про інтеграцію з Росією

Юлія Тимошенко в жовтні 2011 року була засуджена на сім років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газової угоди з Росією в 2009 році. З кінця грудня вона відбуває термін у колонії в Харкові.

У ЗМІ були опубліковані фотографії гематом на тілі Тимошенко, зроблені 25 квітня. За твердженням екс-прем'єра, ці тілесні ушкодження були нанесені їй співробітниками колонії, примусово доставляли її до лікарні 20 квітня.

4 травня генеральний прокурор України Віктор Пшонка повідомив, що Харківська прокуратура прийняла рішення про відмову в порушенні кримінальної справи щодо застосування насильства щодо Тимошенко.

Чемпіонат Європи з футболу 2012 року пройде у восьми містах України та Польщі з 8 червня по 1 липня.

Зараз ви читаєте новину «Рішення про бойкот єврочемпіонату в Україні ЄС прийме у понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

112

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути