Ексклюзиви
пʼятниця, 17 лютого 2012 16:27

Рибаков схвалив внесок бютівцями його грошей в "Охматдит"

Рибаков схвалив внесок бютівцями його грошей в "Охматдит"

У депутатській групі "Реформи заради майбутнього" висловлюють задоволення з нагоди передачі 3,6 млн грн депутатами фракції "БЮТ-Батьківщина" на лікування дітей.

"Ми раді, що наші гроші все-таки підуть на лікування - власне, для цієї мети ми їх і збирали. Ми також задоволені, що сума, яку отримав "Охматдит", в 5 разів більше тієї, яку депутати нашої фракції зібрали на лікування цього шахрая Забзалюка", - йдеться в заяві лідера депутатської групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова, поширеній його прес-службою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" вклала хабар Рибакова у ліки для дітей "Охматдиту"

Рибаков висловив упевненість, що "добровільно" бютівці "ніколи б не пожертвували таку величезну суму на лікування хворих дітей, якби самі не закрутили цю брудну історію, яку вони гордо іменують спецоперацією".

Він також повідомив, що його фракція вимагала до десяти ранку наступного понеділка вказати, куди конкретно "бютівські провокатори передадуть ці гроші - і відразу ж Кожем'якін (лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" - ред.) зробив заяву, повідомивши про те, що гроші передадуть хворим дітям".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тимошенко порадили Рибакову замовкнути і не висовуватись

"Навіть те, що кошти ці були отримані в результаті брудної афери, не завадить, ми впевнені, вилікувати багатьох український дітей, які потребують цього", - підсумував лідер "Реформ заради майбутнього".

Зараз ви читаєте новину «Рибаков схвалив внесок бютівцями його грошей в "Охматдит"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути