Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2012 12:06

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

Рибаков поставив БЮТ на лічильник: "тушки" вимагають для дітей цілий мільйон

Рибаков поставив БЮТ на лічильник: "тушки" вимагають для дітей цілий мільйон

Народний депутат Ігор Рибаков знову висунув ультиматум бютівському "аферистові" Роману Забзалюку. У ньому він дає два дня на передачу всієї суми на потреби дитячих будинків та лікарень. Але тепер вже не півмільйона, а цілий мільйон доларів США.

"Ми не знімаємо свою вимогу передати гроші в дитячі будинки, інтернати та лікарні. Заява шахрая і афериста Забзалюка під прикриттям Кожем'якіна, зроблена в чітко встановлений нами час - понеділок, 13 лютого, 10:00 ранку - не містила деталей. А саме - квитанцій, прізвищ, назв установ, сум і термінів. Тому ця заява - чергове шулерство БЮТ".

Про це говориться в заяві лідера фракції "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 10 років ціна "тушки" виросла майже у п'ять разів

"Роман Забзалюк, - говоритися його в заяві, - разом з БЮТ стали заручниками власноруч запущеної ними ж "качки". Адже сума, зібрана нами для лікування нашого вже колишнього колеги по фракції, рівно в п'ять разів менша, ніж та, яку Забзалюк озвучив на своїй прес-конференції. Тепер, щоб не вдарити обличчям в бруд, щоб не розписатися у власній брехні, "бютівцям" справді доведеться пожертвувати на потреби дитячих будинків та лікарень півмільйона доларів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Забзалюка депутати скидувались "хто скільки може"

Лідер "перебіжчиків" захотів, щоб бютівці передали не півмільйона, а цілий мільйон на потреби дитбудинків.

"Проте, - підкреслив Рибаков в своїй заяві, - ми категорично вимагаємо від провокаторів з БЮТ негайно надати відповідні платіжки, рахунки, квитанції та інші документи, що підтверджують той факт, що сума, яку вони озвучили - п'ятсот тисяч, а краще - мільйон доларів - дійсно поступила на потреби дитячих будинків і лікарень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забзалюк: Рибаков ще раніше придумав історію про гроші на лікування для піару

Спочатку фракція Рибакова давала час до понеділка, 13 лютого, а тепер погодилася продовжити свій "ультиматум" ще на 2 дні.

"Даємо два дні на каяття, надання інформації та публічне висвітлення акта передачі всієї суми, озвученої цим шахраєм і провокатором Романом Забзалюком", - вимагає Рибаков.

Зараз ви читаєте новину «Рибаков поставив БЮТ на лічильник: "тушки" вимагають для дітей цілий мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути