пʼятниця, 17 лютого 2012 14:48

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

"Батьківщина" вклала хабар Рибакова у ліки для дітей "Охматдиту"

"Батьківщина" вклала хабар Рибакова у ліки для дітей "Охматдиту"

Народні депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" передали дитячій лікарні "ОХМАТДИТ" 3 мільйони 600 тисяч гривень.

Як повідомила прес-служба "Батьківщини", голова фракції Андрій Кожем'якін запевнив, що його політична сила одноголосно вирішила з самого початку, як тільки планувалася спеціальна акція (розкриття підкупу депутатів за участю Романа Забзалюка – ред.), що отримані від неї кошти не будуть використовуватися на жодні цілі, а "лише на допомогу хворим дітям".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тимошенко порадили Рибакову замовкнути і не висовуватись

"Державою не виділяються кошти для того, щоб допомагати і дітям, і їхнім сім'ям. Поруч з цим влада купує собі золоті унітази, будує царські маєтки, купує собі літаки замість того, щоб допомагати хворим людям, особливо дітям", - обурився Кожем'якін.

"Тому ми за рішенням фракції сьогодні передаємо результати цієї акції, а це - 3 мільйони 600 тисяч гривень, що еквівалентно 450 тис. доларів США", - додав бютівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хабар Забзалюка повністю реалізують і відправлять дітям з депресивних регіонів

У свою чергу член опікунської ради Центру онкогематології Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ" Олена Мацібох повідомила, що кошти, надані фракцією "БЮТ-Батьківщина", будуть спрямовані на закупівлю 38 позицій, яких бракує в центрі дитячої онкології.

"Я думаю, що максимум через тиждень на всі ці кошти будуть закуплені ліки, які врятують життя наших дітей. Без цих ліків лікування неможливе, а з ними діти отримають шанс на життя", - наголосила Мацібох.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" вклала хабар Рибакова у ліки для дітей "Охматдиту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути