середа, 10 вересня 2008 11:52

Рибаков готовий до діалогу з Тимошенко

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку Юлії Тимошенко Ігор Рибаков допускає своє повернення в коаліцію за умови ліквідації корупції на митниці й звільнення причетних до корупції митників.

Про це сказано в повідомленні прес-служби депутата.

"Тільки в тому випадку, якщо будуть припинені контрабандні потоки на митниці, буде зроблено звільнення митників-корупціонерів і відсторонення "дахів" цих контрабандних схем, я готовий провести діалог із прем"єром (Юлією Тимошенко) у будь-якому форматі, що буде зручний для неї, й повернутися в коаліцію", - сказав Рибаков.

Він також підкреслив, що ухвалює рішення про входження або невходження в коаліцію самостійно.

"Я - народний депутат України від фракції БЮТ, думка якого має бути сприйнята кожним, у тому числі лідером блоку (Тимошенко) . Не потрібно звертатися до Президента Вікторова Ющенка для того, щоб мене повернути в табір коаліції", - сказав Рибаков.

Рибаков вважає провокаційними обвинувачення БЮТ у домовленостях з депутатом Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрієм Бутом щодо виходу з коаліції.

8 вересня прем"єр-міністр Юлія Тимошенко обвинуватила Президента Віктора Ющенка й главу Секретаріату Президента Віктора Балогу у виведенні з коаліції депутатів Ігоря Рибакова від фракції Блоку Юлії Тимошенко і Юрія Бута від фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона".

6 червня Рибаков і Бут повідомили про рішення вийти зі складу коаліції.

Після їхнього виходу зі складу коаліції там залишилося 225 депутатів.

Парламентська більшість має включати мінімум 226 депутатів, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Рибаков готовий до діалогу з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути