вівторок, 22 лютого 2022 11:59

Резніков звернувся до ЗСУ: Наш вибір дуже простий – боронити свою країну

Резніков звернувся до ЗСУ: Наш вибір дуже простий – боронити свою країну
Міністр закликав зберігати спокій та продовжувати боронити країну. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Те, що в Україні знали вісім років, тепер побачив весь світ. ​

З такими словами міністр оборони України​ Олексій Резніков звернувся до Збройних сил України з приводу "визнання" Кремлем ЛДНР.

"Завдяки вашій мужності, самовідданості і професіоналізму було зламано плани ворога, який усі ці роки вів підлу війну, ховаючись за жінками і дітьми. ​Обстрілював школи і житлові будинки. Викрадав і катував. Брехав і залякував. Грабував і нищив нашу землю. Вчора він показав своє справжнє обличчя", - пише Резніков.

Європа тепер зрозуміє справжню ціну уникання чесних відповідей.

"Наш вибір дуже простий – боронити свою країну, свій дім, своїх рідних. Для нас нічого не змінилося. Тепер ми побачимо поряд справжніх друзів, яких стане більше. Тепер не зможуть сховатися ті "друзі", які не один рік вмовляли нас капітулювати. ​Попереду важкі випробування. Будуть втрати. Доведеться пройти через біль, здолати страх і зневіру", - сказав міністр.

Україну чекає перемога. Армію підтримує народ. Керівництво держави і командування ЗСУ зараз спрямовує зусилля на зміцнення оборони. Залучатимуть допомогу партнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупований Донецьк заполонила важка техніка РФ: ЗМІ показало фото

"Багато хто на емоціях підштовхуватиме до хаотичних рішень. Ми цього не допустимо. Наша сила – у єдності і впевненості. З холодною головою. ​Зберігаймо спокій. Тримаймо стрій. Заради пам'яті побратимів. Заради тих, кого любимо.​ Слава Збройним силам України!​ Слава Україні!​" - підсумував він.

21 лютого Володимир Путін визнав так звані ЛНР та ДНР "незалежними республіками". Він також виклав власну версію історії за останні 105 років і повторив тезу російської пропаганди, що сучасна Україна "була створена більшовицькою Росією".

Після цього Путін підписав указ про введення російських військ до окупованого Донбасу. Йдеться про нібито "миротворців".

Зараз ви читаєте новину «Резніков звернувся до ЗСУ: Наш вибір дуже простий – боронити свою країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути