Ексклюзиви
пʼятниця, 29 січня 2010 11:01

"Регіони" обіцяли Литвину крісло спікера за голосування по Луценку

"Регіони" обіцяли Литвину крісло спікера за голосування по Луценку
Депутат Верховної Ради від БЮТ Володимир Бондаренко пояснює підтримку фракцією Блоку Литвина звільнення Юрія Луценка тим, що у неї є домовленість з фракцією Партії регіонів про те, що після виборів Президента нинішній спікер Ради Володимир Литвин збереже за собою цю посаду.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії 5 канал.

За словами Бондаренка, у Комуністичної партії мотиви підтримки звільнення були подібними, тому що ПР нібито пообіцяла, що депутат від КПУ Адам Мартинюк після виборів стане першим віце-спікером.

"Це домовленість за 2 портфелі: замість (першого віце-спікера Олександра) Лавриновича сяде туди, за цією домовленістю, Мартинюк, а Литвин збереже своє місце, як йому пообіцяли, в майбутньому", - сказав Бондаренко.

Депутат не дав чіткої відповіді на запитання, чи ознаменувало це голосування початок формування нової коаліції в парламенті, проте підкреслив, що можлива коаліція за участю фракцій, які готові у будь-який момент нехтувати інтересами своїх союзників, довго не проіснує.

Перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов називає ганебною сторінкою в історії БЛ голосування фракції за звільнення Луценка.

Сам Луценко розчарований підтримкою БЛ і КПУ його звільнення, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" обіцяли Литвину крісло спікера за голосування по Луценку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути