Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2010 15:51

Луценко каже, що донецькі "кинуть, як лохів" Литвина і КПУ

Луценко каже, що донецькі "кинуть, як лохів" Литвина і КПУ
Виконувач обов"язків міністра внутрішніх справ Юрій Луценко назвав позицію Блоку Литвина та Компартії щодо його відставки найбільшим розчаруванням дня.

"Люди, які до цього часу декларували рівновіддаленість від обох політичних команд, статус арбітрів та неупереджених у, як вони кажуть, олігархічних протистояннях, на жаль, чітко підтримали Партію регіонів", - заявив він на прес-конференції.

За словами Луценка, депутати цих політичних сил зробили це "не в дуже етичний спосіб", тому що деяких депутатів не було в залі.

"Я не хочу кидатися багнюкою на тих, хто сьогодні поступив неетично, але мені шкода, бо в параграфі першому донецького уставу написано: "Лоха грех не кинуть", а лохом вважається кожен, хто є слабим", - заявив заступник міністра.

Сьогодні Верховна Рада звільнила Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ.

За відповідне рішення проголосував 231 депутат.

За відставку Луценка проголосували: 171 "регіонал", 1 бютівець, 11 "нунсівців", 27 - комуністів, 19 - депутатів блоку Литвина та двоє позафракційних.

Після того, як прем"єрка Тимошенко дізналася про відставку свого міністра вона заявила, що поверне Луценка в міністерство на посаду першого заступника глави МВС.

Таке рішення було ухвалене в четвер на засіданні уряду.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Луценко каже, що донецькі "кинуть, як лохів" Литвина і КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути