понеділок, 25 березня 2013 11:52

"Регіонали" використовують молодь як гарматне м'ясо – "ударівець"

"Регіонали" використовують молодь як гарматне м'ясо – "ударівець"
УДАР закликає молодих людей та їхніх батьків не погоджуватися на участь у подібних провокаціях. Фото: Любов КАРНАРУК

Партія регіонів заплатила по 200 гривень молодикам за участь у провокаціях проти опозиції під час мітингів 21 і 22 березня біля Черкаського будинку рад.

Про це УДАРу анонімно розповів один із найманих "регіоналами" "волонтерів", заявив голова Черкаської обласної організації УДАР Віталій Іляшенко.

"Найманці Партії регіонів блокували вхід до Будинку рад та вчиняли сутички з представниками опозиції. У результаті вони постраждали і фізично, і матеріально, багатьом пошматували верхній одяг. Навряд чи хтось із них лишився задоволений наслідками. Тепер нехай подумають, чи варто було їм туди йти. Якщо вони заробили двісті гривень, то збитки склали близько тисячі. Нам відомо, що куратором молодиків-"регіоналів" на мітингу був начальник обласного управління у справах сім'ї, молоді та спорту області Вадим Береза", - повідомив Іляшенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розблокуйте вхід, а то проллється кров" - у Черкасах опозиція побилась із "регіоналами"

Він переконаний, що методи роботи "регіоналів" не змінилися з 2004 року.

"Вони зганяють на мітинги студентів. Пропонують заробіток і водночас залякують виключенням із вишу або проблемами у навчанні, якщо ті не погодяться. Відбирають лише хлопців міцної статури і ласих на швидкий заробіток. "Регіонали" не зважатимуть на те, чи нанесуть цим хлопцям якусь шкоду. За їхню безпеку ніхто не відповідає, їх нахабно використовують як "гарматне м'ясо". Тому УДАР закликає молодих людей та їхніх батьків не боятися тиску влади, не погоджуватися на участь у подібних провокаціях та не продавати свою гідність", – каже Іляшенко.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" використовують молодь як гарматне м'ясо – "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути