Ексклюзиви
субота, 23 березня 2013 10:45

Микола Булатецький готовий обміняти депутатство на відставку губернатора Черкащини

Микола Булатецький готовий обміняти депутатство на відставку губернатора Черкащини
Микола Булатецький Фото: progolovne.ck.ua

Один з кандидатів у нардепи в 194 окрузі Микола Булатецький згоден не висувати себе на перевиборах, якщо голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб подасть у відставку. Відповідну заяву Булатецький зробив учора.

"Я закликав губернатора, який по рейтингу видання "Коммерсант" займає передостанню сходинку в Україні, звітувати не перед депутатами обласної ради, більшість яких представляє Партію регіонів, а перед народом, який вчора зібрався біля стін облдержадміністрації. Цих людей не обдуриш фальшивими цифрами і бадьорими звітами про покращення. Вони знають про занепад в економіці із власного суворого досвіду. Я хотів би, щоб поруч зі звітом Тулуба в обласних газетах були поміщені коментарі опозиційних політиків. Область опущена за всіма показниками. Маємо найгірші в Україні дороги. Вважаю, що голова облдержадміністрації персонально відповідальний за стан справ. Щоб його позбутися, я ладен пожертвувати своїм депутатством", - заявив він.

Булатецький згоден аби президент призначив керувати областю когось із поміркованих "регіоналів".

"Серед наших земляків-"регіоналів" є кілька поміркованих фігур, – стверджує Булатецький. – Вважаю, що Черкащиною могли би керувати колишні губернатори Володимир Лук'янець та Вадим Льошенко, ректор Черкаського університету Анатолій Кузьмінський чи екс-заступник Тулуба Олексій Головко. Ставка на грубу донецьку силу, яку робить Тулуб безперспективна й давно вичерпала себе. У людей вривається терпець і вчорашні події ясно демонструють це".

Нагадаємо, що в четвер і п'ятницю жителі Черкас штурмували сесії міської й обласної рад. Депутатів від народу захищав подвійний кордон міліції та молодиків спортивної зовнішності.

 

Зараз ви читаєте новину «Микола Булатецький готовий обміняти депутатство на відставку губернатора Черкащини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути