четвер, 07 березня 2013 13:32

За вказівкою губернатора за мною стежать і прослуховують телефон - Булатецький

За вказівкою губернатора за мною стежать і прослуховують телефон - Булатецький
Булатецький учора під час приїзду Януковича до Черкас намагався прорватися до нього. Фото: gazeta.ua

Переможець виборів у скандальному 194 окрузі Микола Булатецький каже, що влада за ним стежить і переслідує.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Після заяви губернатора Тулуба про те, що він переходить до рішучих дій, у мене почалися неприємності. Щодня помічаю за собою стеження, - говорить опозиціонер. - Відеокамери, які встановлені на моєму будинку, зафіксували, як міліціонери приїхали і відкрито фотографували будову. Вчора дізнався про те, що прокуратура буде розслідувати факти незаконного будівництва на схилах Дніпра. Натякають на мене. Інкримінують незаконне захоплення землі на схилах. Хоча всім відомо, що я купив у попередніх хазяїв стару хату. Вивіз гори сміття. Усе сфотографував. Тепер на цьому місці будую своїй родині будинок. Знаю, що тиск чиниться лише після прямої вказівки Тулуба. У мене ще збереглися добрі зв'язки у правоохоронних органах. Чесні люди про все попереджують. Знаю, що прослуховують телефонні розмови, втручаються в особисте життя моєї родини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна в жалобі... Янукович 3 роки при владі" - черкаська опозиція провела акцію без дозволу міськради

Булатецький каже, що вчора під час приїзду Януковича до Черкас намагався прорватися крізь кордон охорони й поговорити з президентом.

"Мав надію поговорити з президентом, відкрити йому очі на деякі речі. Мене з кількома молодими хлопцями не пустили міліціонери, працівники служби безпеки й одягнуті в цивільне бойовики від Партії регіонів. Хлопцям, які хотіли сфотографувати приїзд Януковича до будівлі центру Адміністративних послуг, охоронці президента погрожували й обіцяли кулю в лоб", – каже політик.

Зараз ви читаєте новину «За вказівкою губернатора за мною стежать і прослуховують телефон - Булатецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути