середа, 24 квітня 2013 01:36

"Регіонали" теж хочуть заборонити Урганту в'їзд в Україну

"Регіонали" теж хочуть заборонити Урганту в'їзд в Україну
На думку "свободівця", Україна зобов'язана вжити радикальні дії щодо російського телеведучого. Фото: 1kino.com

За заборону російському телеведучому Іванові Урганту в'їжджати в Україну підписалися представники майже всіх депутатських фракцій, у тому числі й "регіонали". Зараз народні депутати чекають на рішення відповідних структур.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів нардеп від партії "Свобода" Ігор Мірошниченко.

"Депутатське звернення ми вже надіслали до СБУ, МВС, прокуратури, Митної служби, міграційної політики, – говорить він. – Відповідно, під ним підписалися представники різних фракцій. Зокрема "Свободи", "Батьківщини", УДАРу, а також Партії регіонів. Причому серед "регіоналів" підписалися найодіозніші, на мій погляд, депутати. Це Олена Бондаренко, яка є поміченою у постійних українофобських висловлюваннях, але навіть вона вважає, що за такі "жарти" Урганту слід заборонити в'їзд в Україну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець" хоче заборонити Урганту в'їзд в Україну за антиукраїнські висловлювання

За словами "свободівця", від Партії регіонів також підписалися Євген Мураєв, Олександр Волков і Юхим Звягільський. Крім того, свої підписи під зверненням поставили позафракційні Анжеліка Лабунська і Сергій Міщенко.

"Я збирав підписи не кількісно, а якісно. Тому не ставив завдання зібрати максимальну кількість підписів, адже очевидно, що депутати, які підписалися, висловили позицію у цілому від фракції. "Свободівців" підписалося десятеро, три-чотири "ударівці", із "Батьківщини" три-чотири депутати, четверо "регіоналів" і позафракційні. Загалом десь три десятки підписів", – зазначив Мірошниченко.

На його думку, Україна зобов'язана вжити радикальні дії щодо російського телеведучого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Націоналісти проситимуть заборонити Урганту в'їзд до України

"Якщо держава дбає про державні інтереси, національну честь і гідність, а вона має це робити, то, безперечно, Урганту варто було б заборонити в'їзд в Україну. Тепер це залежить від тих служб, до яких ми звернулися. Але зрозуміло, хто у нас приймає всі рішення. В Україні всі рішення приймає Янукович на Банковій. Як дадуть команду, так і буде", – підкреслив "свободівець".

Він також додав: "Я звертався до Юрія Мірошниченка не як до "регіонала", а як представника президента у парламенті. Він не захотів підписатися, хоча підтримує цю ініціативу. І як представник Януковича він мені сказав: "Ну, давай!".

Нагадаємо, Ургант під час одного з кулінарних телешоу пожартував, що "порубав зелень, як червоний комісар жителів українського села".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" теж хочуть заборонити Урганту в'їзд в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

99

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути