Ексклюзиви
понеділок, 15 квітня 2013 10:58

Іван Ургант у ефірі кулінарної програми "порубав ножем жителів українського села"

Іван Ургант у ефірі кулінарної програми "порубав ножем жителів українського села"
Іван Ургант. Фото: kinolimon.ru

Жарт відомого російського телеведучого Івана Урганта в ефірі кулінарної телепрограми викликала несхвальні висловлювання і потік критики в українському Інтернеті.

"Я порубав зелень, як червоний комісар мешканців українського села", - заявив телеведучий під час телепередачі "Смак", передає Цензор.НЕТ. Його партнер по програмі відомий кінодраматург, художник, режисер і актор Олександр Адабашьян підіграв Урганту зазначивши, що "струшує рештки жителів" з ножа, що викликало сміх аудиторії.

"Публіка сміється. Потім ми запрошуємо цих провідних на наші канали, платимо їм гроші ... Потрібно припинити дозволяти себе принижувати", - написав на своїй сторінці в Facebook депутат Микола Княжицький.

"Ментальність росіян, яка не є не тільки продуктом генетики, а й багатовікового виховання, передбачає у своїй основі всіх, хто не є" руським "- своїм ворогом ... А волелюбних українців вони на дух не переносять, тому і принижують, автоматично. .. А ми повинні не сміятися над собою, підспівуючи нащадкам червоних комісарів, а діяти ... Встали б глядачі і вийшли із зали ... так як це зробили політики у Шустера. І цю дію бачили мільйони людей ... Це і є виховний момент в такому випадку ... " - відзначає ще один коментатор.

Втім, не всі сприйняли жарт Урганта так однозначно. "Жарт-то антибільшовицький і взагалі-то антиросійський", - написав ще один користувач.

Зараз ви читаєте новину «Іван Ургант у ефірі кулінарної програми "порубав ножем жителів українського села"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

231

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути