понеділок, 04 березня 2013 16:32

Сніжана Єгорова назвала меншого сина на честь Івана Урганта

Сніжана Єгорова назвала меншого сина на честь Івана Урганта
За словами артистки, щастя вона відчула п'ять разів Фото: e-motion.tochka.net

Премію "VIVA! Найкрасивіші" у номінації "Мама року" цього року вдруге отримала акторка та мама п'ятьох дітей Сніжана Єгорова. Отримувати її на сцену вона вийшла із чотирма своїми дітьми. Молодшого Ваню залишила вдома, бо йому лише 10 місяців.

"Пам'ятаєте, ви минулого року обіцяли назвати сина Сніжаном? Я ще тоді так подумала: "Хм, який він дивний". Але свого молодшого сина я назвала на вашу честь – Іваном. Дивлюсь на нього і згадую вас. Але насправді в моєму житті було багато чого. І радість, і біль, ну і оргазм. Дивно було б не сказати про це, маючи стільки дітей", - каже до ведучого церемонії Івана Урганта Єгорова.

"Сніжана, і це при дітях. Уявляю, що у вас там вдома твориться", - говорить Ургант.

"А в нас демократична сім'я. Приходьте до нас в гості, Іване, вам сподобається. Та от про щастя. Справжнє щастя я відчула рівно п'ять разів. Чотири із них зараз стоять зі мною на сцені, а п'яте вдома. І це правда", - каже Єгорова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Єгорова поки не збирається до Америки

Після такої емоційної промови зал аплодував Сніжані стоячи. А Надія Мейхер, яка піднімалась на сцену після Єгорової за ювелірним призом, ще раз сказала Сніжані, що "пишається такими людьми і що до неї особисто їй ще далеко".

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Єгорова назвала меншого сина на честь Івана Урганта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути