Ексклюзиви
субота, 21 червня 2008 17:31

Регіонали просять Генпрокуратуру порушити кримінальну справу проти Тимошенко

Партія регіонів просить Генеральну прокуратуру порушити кримінальну справу проти прем"єр-міністра Юлії Тимошенко за поширення свідомо помилкової інформації.

Про це сказано у повідомленні прес-служби партії, з посиланням на слова депутата Верховної Ради від фракції ПР Ганни Герман.

"Партія регіонів уже звернулася з відповідною заявою до Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи за поширення Юлією Тимошенко свідомо неправдивої інформації", - передає прес-служба її слова.

Наклепом Герман називає заяви Блоку Юлії Тимошенко про те, що за час свого перебування при владі Віктор Янукович крав бюджетні кошти зі швидкістю 60 доларів на секунду.

"Якщо пані Тимошенко і її радники не розуміють, де межа між звичною для них демагогією та наклепом, тоді за це вони будуть відповідати перед законом", - сказала Герман.

Як повідомляло агентство, БЮТ вважає збір підписів ПР за звіт Кабміну покликаним відволікти увагу від зловживань Кабміну Януковича.

БЮТ пояснив бажання ПР відправити Кабмін у відставку тим, що за час свого перебування при владі Янукович крав бюджетні кошти зі швидкістю 60 доларів на секунду.

19 червня фракція Партії регіонів у Раді почала збір підписів під постановою про вимогу звіту Кабміну про його діяльність, повідомляє Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали просять Генпрокуратуру порушити кримінальну справу проти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути