пʼятниця, 29 січня 2010 14:12

"Регіонал" поскаржився Гузару на агітацію проти "донецького бандита"

"Регіонал" поскаржився Гузару на агітацію проти "донецького бандита"
Голова Львівської обласної організації Партії регіонів, народний депутат України Петро Писарчук звернувся з відкритим листом до Верховного Археєпископа Києво-Галицького, Блаженнішого Любомира (Гузара) в якому зазначає, що священики УГКЦ на Львівщині "займаються агітацією за чинного прем"єр-міністра".

У тексті листа Писарчук звертається до Архієпископа Гузара, оскільки "не може самостійно припинити потік неправди, що іде від деяких священнослужителів Української Греко-католицької церкви в сторону кандидата в Президенти України Віктора Януковича".

"Забувши основне призначення Церкви - з вірою в Бога нести примирення і поміч душам вірних - окремі всечесні отці займаються агітацією за існуючого прем"єр-міністра Юлію Тимошенко, називаючи її "єдиним українським демократичним кандидатом, який дбає про народ і Україну". При цьому другий кандидат в президенти називається "донецьким бандитом", "злодієм", який підкупом хоче стати Президентом і відкриє пряму дорогу на Україну Російській Православній Церкві", - йдеться у зверненні очільника львівських регіоналів, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" поскаржився Гузару на агітацію проти "донецького бандита"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути