Ексклюзиви
понеділок, 07 жовтня 2013 18:27

"Регіонал" подав до суду на "свободівців", які розстріляли символи ПР

"Регіонал" подав до суду на "свободівців", які розстріляли символи ПР
Фото: ckpr.com.ua

14 жовтня Броварський міськрайонний суд Київської області розгляне справу за позовом члена Партії регіонів Віктора Семенюка про захист "честі, гідності та ділової репутації" до броварської районної організації ВО "Свобода".

Регіонал позивається до свободівців, які спільно з активістами та депутатами від партії УДАР проводили 10 вересня біля будівлі суду у Броварах акцію на підтримку обвинувачених у поваленні паркану навколо забудови у парку "Перемога", пише "Тиждень"

У позовній заяві зазначено, що Семенюку "стало відомо", як під час акції активісти "Свободи" "здійснювали постріли полімерними кульками з іграшкової зброї по мішені, розташованій на стенді з офіційною символікою Партії регіонів".

"Вказані дії супроводжувались закликами, які пов'язували офіційну символіку політичної партії "Партія регіонів" з корупцією", - підкреслює позивач. Як образливі він наводить цитату "Берете рушницю і цілите в корупцію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-"регіонал" Марков створює партію, яка зблизить Україну з Росією

Інформацію про корумпованість Партії регіонів, яку учасники акції нібито поширювали перед населенням Броварів, член партії вважає "недостовірною" та цинічною.

"Цинічні вислови щодо діяльності позивача, як члена політичної партії "Партії регіонів" та діяльності політичної партії "Партії регіонів" в цілому є негативними, недостовірними та неправдивими", - вказав Семенюк.

Позивач вимагає, щоб представники броварської "Свободи" публічно виступили та спростували інформацію про корупційність Партії регіонів. Також, згідно з текстом заяви, свободівці мають спростувати "корупційність" особисто Семенюка.

Нагадаємо, раніше за фактом проведення акції біля броварського суду 10 вересня вже було відкрито кримінальне провадження проти активістів "Свободи" та УДАРу.

У переліку хуліганських дій, які кваліфікують як ч. 2 ст. 296 (хуліганство за попередньою змовою групи осіб), є "заклики до боротьби з корупцією".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" подав до суду на "свободівців", які розстріляли символи ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути