вівторок, 27 листопада 2012 17:14

"Регіонал" побажав мужності Тимошенко, щоб "пройти всі ці випробовування"

"Регіонал" побажав мужності Тимошенко, щоб "пройти всі ці випробовування"
Фото: newsmarket.com.ua

"Регіонал" Володимир Зубанов побажав мужності екс-прем'єру Юлії Тимошенко, щоб пройти всі випробовування, які випали на її долю.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я хотів би їй побажати мужності, щоб пройти всі ці випробовування, які на її долю випали, щоб вона достойно їх пройшла, щоб вона проаналізувала свій шлях, і в майбутнє дивилась із більшою надією, ніж зараз. Здоров'я хочу побажати. І щоб рідні продовжували її підтримати", - побажав Зубанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За невиконання норми про персональне голосування має бути відповідальність аж до кримінальної - нардеп

Окрім того, оцінюючи ситуацію із вивішенням на фасаді мерії Рима портрет Тимошенко із написом: "Свободу для Юлії Тимошенко", він сказав: "Треба подивитися, хто там в складі мерії Риму, які політичні сили представлені. Там же не тільки портрет Юлії Володимирівни представлений". Також він додав, що ті політики, які наразі підтримують Тимошенко, завтра зміняться іншими.

"Це означає, що триває політичне життя, і є різні політичні сили, які підтримують ті, чи інші ідеї, тих чи інших політиків. Це говорить про те, що це не державна реакція, і про демократичність європейських інститутів", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніяких 40 мажоритарників у них немає, це брехня - Соболєв про заяву Чечетова

Відповідаючи на питання, чи матиме така акція вплив на українську владу, він сказав: "Скоріше це матиме вплив на судові позови щодо Немирі і використання грошей невідомого походження".

Нагадаємо, вчора в переддень свята портрет Юлії Володимирівни вивісили на фасаді мерії Рима — столиці Італії. Під зображенням 2х1,5 м напис: "Свободу для Юлії Тимошенко". Рішення вивісити портрет було одноголосно прийнятий мерією Рима.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" побажав мужності Тимошенко, щоб "пройти всі ці випробовування"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути