понеділок, 26 листопада 2012 14:19

Ніяких 40 мажоритарників у них немає, це брехня - Соболєв про заяву Чечетова

Ніяких 40 мажоритарників у них немає, це брехня - Соболєв про заяву Чечетова
Фото: timer.od.ua

Розповсюджена, заступником голови парламентської фракції Партії регіонів Михайлом Чечетовим, інформація про вступ 40 мажоритарників до парламентської фракції Партії регіонів не відповідає дійсності.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв.

"Я вже перевірив цю інформацію. На щастя, незалежні кандидати, які проходили не від ПР, у більшості з них залишилося совість, честь, поняття за кого голосував виборець. Те, що цих понять ніколи не існувало ні у Чечетова, ні у Януковича, ні у Партії регіонів, ні у Клюєва..це без сумніву", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПР буде збирати технічну більшість під конкретне голосування - Розенко

За його словами, "та брехня, та брехлива інформація, яку вони почали розповсюджувати в Інтернеті, за допомогою цілого ряду видань — це ще одне підтвердження того, що Партія регіонів провалилась на виборах".

Політик зауважив, що така поведінка партії свідчить про те, що "регіонали" так і не змогли отримати бажану більшість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кужель розкритикувала Раду і зикликала таки домогтися персонального голосування

"Ніяких 40 мажоритарників у них немає. Це свідчення лише одного — Партія регіонів так і не змогла за допомогою прокуратури, за допомогою силових структур, податкової..сколотити ту більшість, на вони сподівались", - додав Соболєв.

"Таким чином, станом на сьогодні, я можу констатувати, що ніякої більшості в Партії регіонів немає і приблизно", - підкреслив політик.

Окрім того, за його словами, Об'єднана опозиція проводить переговори з мажоритарниками про їхній вступ до опозиційної фракції: "Фактично кожен день ведемо такі переговори і нас радує, що цілий ряд мажоритарників, на яких сьогодні посилається Партія регіонів, ні за яких умов, ніколи не підпишуть жодної заяви про більшість з ПР, і не підуть на угоду із совістю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція має активно працювати у ВР, навіть перебуваючи в меншості - "свободівець"

Також політик зазначив, що "як мінімум 10 прізвищ із того списку" не підписували і не збираються підписувати угоди із ПР, "і це ті люди, з якими я особисто встиг переговорити".

"Не хотів би потрапити в ту саму ситуацію, в яку потрапила ПР, коли вже відрапортували про те, що в них вже є якась більшість, чого в них і в природі немає", - резюмував він.

Нагадаємо, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що майже 40 мажоритарників вже написали заяву про вступ у їхню фракцію. "Майже 40 самовисуванців написали заяву про вступ у нашу фракцію, тому в новій Раді у нас буде одноосібна більшість. Закони зможемо приймати швидко і злагоджено", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Ніяких 40 мажоритарників у них немає, це брехня - Соболєв про заяву Чечетова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

176

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути