Ексклюзиви
субота, 24 листопада 2012 10:46

"Регіонал" звинуватив опозицію у подвійних стандартах

"Регіонал" звинуватив опозицію у подвійних стандартах
Юрій Мірошниченко. Фото: www.partyofregions.org.ua

Радник президента у ВР, народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко запевняє, що влада готова йти на компроміс з опозицією щодо питання персонального голосування народними депутатами, головне, аби опозиція дотримувалась своїх вимог.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

На його думку, опозиція лише вимагає від народних депутатів від влади, аби вони голосували особисто, хоча сама не має намір ходити на роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні "регіонали" у Литвина обговорювали як втілити в життя персональне голосування – радник президента

"Завзяття нашої опозиції знаєте де? Коли ми говоримо: "Так, давайте голосувати персонально, але голосувати". Опозиція сприймає (проблему – ред.) так: "Ми, все одно в меншості, нам можна не ходити на роботу, нам можна критикувати владу, при цьому не голосуючи", - зауважив він.

Окрім того, він додав, що спікер ВР Володимир Литвин підтримав ідею опозиції, проте підкреслив, щоці вимоги повинні стосуватися всіх 450 депутатів: "Литвин сказав, якщо ми будемо відверті і чесні, то тоді кожен депутат, по кожному голосуванню зобов'язаний голосувати: "за", "проти", чи "утримався", - пояснив Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин назвав "очевидні причини" протестів опозиції в новій ВР

"Тоді це буде чесно, тоді це буде чесна позиція, і з боку опозиції, коли всі опозиціонери сидять і натискають кнопку, так само як і представників більшості. Вони на це кажуть: "Тут треба ще подумати, а це ще треба порахувати". Давайте бюлетенями, давайте навіть підніманням руки, тобто щоб було чесно", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" звинуватив опозицію у подвійних стандартах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути