субота, 24 листопада 2012 01:02

Литвин назвав "очевидні причини" протестів опозиції в новій ВР

Литвин назвав "очевидні причини" протестів опозиції в новій ВР
Литвин ФОТО: glavred.info

На своїй сторінці в Facebook, відповідаючи на питання, чому не вдалося домовитися з представниками опозиційних партій під час засідання підготовчої групи з організації роботи парламенту нового скликання Володимир Литвин написав, що "причини очевидні".

"Назву дві. Перша - емоції та бажання продемонструвати силу. Друга - необхідність виконання установки на недопущення початку роботи ВР", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні "регіонали" у Литвина обговорювали як втілити в життя персональне голосування – радник президента

"Думаю, що підготовча група виконає свою роботу, бо у її представників буде домінувати почуття відповідальності і необхідності дотримуватися Регламенту ВР. Якщо кличеш виконувати закони, то цілком очевидно, що ти повинен показувати приклад шанобливого ставлення до них", - додав спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин пропонує депутатам не ганьбити один одного

Нагадаємо, опозиція ігнорує підготовку до нової сесії, вимагаючи від влади припинити порушувати Конституцію і голосувати чужими картками в сесійній залі парламенту. У владі запропонували шукати в цьому питанні компроміс, але опозиція відмовилася.

Раніше прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що обурений діями опозиціонерів, які ігнорують роботу підготовчої групи з організації роботи нової сесії Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Литвин назвав "очевидні причини" протестів опозиції в новій ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути