понеділок, 26 вересня 2011 16:39

"Регіонал": ментально ми ближче до Європи, а Росія нас потягне на дно

"Регіонал": ментально ми ближче до Європи, а Росія нас потягне на дно

Заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Володимир Зубанов вважає, що зараз головне для України - не сходити з європейського шляху.

"Ми ментально ближче до Європи. Тому ми повинні докласти максимум зусиль і йти туди, як до цивілізованого вибору. Але що поробиш і куди подітися, коли наш сусід Росія зі своїми принципами? Що робити?", - сказав Зубанов.

"Дуже погано, якщо ми не отримаємо асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС, це нас відкине на багато років назад. Але ще гірше, якщо поступимося Росії і підемо до Митного союзу. Тоді в нас немає майбутнього, як у нації. Адже Росія потягне нас на дно. і тут потрібно розуміти складність ситуації і вибрати правильну тактику", - підкреслив він у коментарі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На зустрічі з керівництвом Росії Янукович завжди ходив позаду

Як повідомлялося, в підмосковній резиденції Завидово 24 вересня відбулися переговори президентів Росії та Україні - Януковича і Дмитра Медведєва - з врегулювання газової проблеми і щодо перспективи вступу України до Митного Союзу. Пізніше до президентів приєднався прем'єр-міністр РФ Володимир Путін.

За інформацією прес-служби президента України, сторони обговорили широке коло питань двостороннього співробітництва між Україною та Росією, зокрема питання у сфері транзиту і постачань газу в Україну.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал": ментально ми ближче до Європи, а Росія нас потягне на дно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути