неділя, 25 вересня 2011 17:06

Янукович поділився першими результатами поїздки до Медведєва

Янукович поділився першими результатами поїздки до Медведєва

Під час зустрічі президента України Віктора Януковича з президентом Росії Дмитром Медведєвим і прем'єр-міністром РФ Володимиром Путіним досягнуто істотного прогресу.

Про це повідомили в неділю в прес-службі президента України.

Як підкреслили в прес-службі, сторони обговорили широке коло питань двостороннього співробітництва між Україною та Росією, зокрема питання у сфері транзиту і постачань газу в Україну.

За інформацією прес-служби, Янукович заявив: "У ході переговорів досягнуто суттєвого прогресу, що дає підстави сподіватися на досягнення найближчим часом конкретних результатів в інтересах обох країн".

Також під час зустрічі прийнято рішення про проведення в жовтні в Україні чергового засідання міждержавної українсько-російської комісії.

Нагадаємо, вчора президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим у резиденції Президента РФ в селі Завидово Тверської області, зазначив, що у відносинах України і Росії накопичилися питання, що вимагають швидкого рішення, і головний з них - співробітництво в енергетичній сфері .

Зараз ви читаєте новину «Янукович поділився першими результатами поїздки до Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути