понеділок, 26 вересня 2011 11:37

У Партії регіонів побачили, як Янукович мириться з Росією

У Партії регіонів побачили, як Янукович мириться з Росією

Візит президента Віктора Януковича в Росію можна оцінити як крок до вирішення проблемних питань, які виникли перед країнами в газовій сфері, вважає народний депутат Олексій Плотніков (Партія регіонів).

"Візит президента в Росію можна розцінити як позитивний, як початок нормалізації відносин з РФ, як ситуацію, коли сторони погодилися на взаєморозуміння і вихід зі стану публічних звинувачень і публічних конфліктів", - цитує депутата прес-служба Партії регіонів у понеділок.

При цьому Плотніков висловив думку, що можна говорити про наявність певного прогресу в переговорах: "Є певний прогрес у самому предметі переговорів, з ціноутворення на газ".

У той же час, підкреслив депутат, переговори між міністром енергетики та вугільної промисловості України Юрієм Бойком і головою правління ВАТ "Газпром" Олексієм Міллером ще не завершені, всі питання будуть опрацьовуватися професійно, а результат буде оприлюднено пізніше.

"Візит Віктора Януковича до Росії став кроком до, певною мірою, примирення в ситуації, що склалася", - резюмував Плотніков.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів побачили, як Янукович мириться з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути