вівторок, 26 червня 2012 15:57

"Регіонал" агітує, розглядаючи жіночі принади

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлено факти непрямого підкупу виборців та використання адміністративного ресурсу в Голосіївському районі міста Києва.

Про це у своєму блозі на Кореспонденті написав координатор руху Олександр Данилюк.

Так народний депутат Ігор Лисов (Партія регіонів) роздає виборцям запрошення на безкоштовне ренгенівське обстеження молочних залоз(мамографію), яке проводиться на базі Голосіївської районної поліклініки №2. Як повідомив активістам головний лікар поліклініки Віталій Омельчук, прийом пацієнтів було розпочато 1 червня і триватиме він до дня виборів. Зараз поліклініка формує чергу бажаючих пройти обстеження.

Дивним є сама форма підкупу, адже Голосіїська районна поліклініка №2 є бюджетною установою, тому мала б і так проводити обстеження безкоштовно.

Як повідомлялось раніше, Ігор Лисов планує балотуватись по 212 виборчому округу, межі якого збігаються з межами Голосіївського району столиці. Як і інші регіонали, що вже розпочали кампанію в Києві, Ігор Лисов не використовує на своїх агітаційних матеріалах жодних згадок про свою партійну приналежність.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" агітує, розглядаючи жіночі принади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути