понеділок, 22 квітня 2013 11:50

Речник МВС подав рапорт про відставку "через втому"

Речник МВС подав рапорт про відставку "через втому"
Володимир Поліщук Фото: bilozerska.info

У п'ятницю керівник управління зі зв'язків з громадськістю МВС Володимир Поліщук подав рапорт про відставку, який вже підписав міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

Своє рішення Володимир Поліщук пояснив "втомою". "На управлінні лежить великий обсяг роботи. Це і безпосередня допомога ЗМІ, і взаємодія з громадськими організаціями, та моніторинг дотримання прав людини. Все це вимагає постійної уваги", - пояснив він. За словами пана Поліщука, на його рішення вплинула і критика органів внутрішніх справ з боку ЗМІ та громадськості: "Доводиться брати на себе весь той потік негативу, який зараз спрямований проти міліції. Крім того, деякі сприймають мій стиль роботи, що полягає в постійному контакті з пресою, присутності на прес-конференціях, які зачіпають роботу МВС, участь у телевізійних програмах, як мій особистий піар".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Межигір'я", Янукович-письменник, генделики та Ургант - проти чого українці протестували минулого тижня

Нагадаємо, Володимир Поліщук очолив прес-службу МВС в листопаді 2011 року. До цього він працював начальником відділу зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС Києва, а раніше - керівником прес-служби внутрішніх військ МВС. У лютому пан Поліщук вже звертався до Віталія Захарченка з рапортом про відставку, мотивуючи це розбіжністю в поглядах на роботу із заступником міністра Сергієм Лікарем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепер судді знають, що їм нема чого боятися, бо залежать лише від більшості у ВР – експерт

 

За словами пана Поліщука, тепер він має намір зосередитися на власному здоров'ї: "Я отримав направленняна проходження військово-медичної комісії. За 30 років служби напевно з'явилися якісь хвороби". В якості нового керівника прес-служби МВС Володимир Поліщук вже запропонував кандидатуру свого першого заступника - Сергія Бурлакова, а також начальника відділу зв'язків з громадськістю управління МВС в Полтавській області Юрія Сулаєва.

Зараз ви читаєте новину «Речник МВС подав рапорт про відставку "через втому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути