Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2012 16:29

Развозжаєв перетнув кордон без скарг - прикордонники

Развозжаєв перетнув кордон без скарг - прикордонники
Фото: ukr.lb.ua

Державна Прикордонна служба заявляє, що російський опозиціонер Леонід Развозжаєв без скарг перетнув кордон між Україною і Росією у п'ятницю.

"Развозжаєв офіційно прибув в Україну 16 жовтня, і 19 залишив нашу країну", - розповів помічник голови Прикордонної служби Сергій Астахов, пише Українська правда.

"Коли всі ці плітки пішли, ми по своїх базах даних перевірили. І дійсно він офіційним шляхом перетнув державний кордон на виїзд 19 жовтня. Ніяких скарг, заяв від нього не зафіксовано", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська сторона "включає дурника" у справі Развозжаєва - Огризко

Астахов не зміг сказати, де саме Развозжаєв перетнув кордон і о котрій годині, пославшись на те, що кожної доби через кордон проходить велика кількість людей.

"Наприклад, за минулу добу перетнули 260 тисяч осіб", - сказав він і додав, що законом надавати інформацію про осіб, які перетинають кордон, заборонено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадення людини в Києві стало можливим внаслідок того, що СБУ вийшла з-під впливу парламенту

Раніше депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов припустив, що Развожаєва вивезли з України з мовчазної згоди українських силовиків. "По-іншому, на мій погляд зробити неможливо, адже Развожаєва доставили до Москви з Києва літаком, а це означає, що Леонід проходив паспортний контроль", - сказав Пономарьов.

Зараз ви читаєте новину «Развозжаєв перетнув кордон без скарг - прикордонники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути