Ексклюзиви
четвер, 14 липня 2011 14:51

Радзинський повністю визнав свою провину в ДТП, в якому загинула дівчина

Радзинський повністю визнав свою провину в ДТП, в якому загинула дівчина

74-річний історик і письменник Едвард Радзинський на місці ДТП, в якому загинула 24-річна Марія Куликова, визнав свою провину за виїзд на смугу зустрічного руху і взяв на себе відповідальність за загибель дівчини. Він докладно розповів інспекторам, чому він на своєму позашляховику Volvo XC-90 не зміг уникнути зіткнення з Nissan X-Trail.

10 липня близько 15:30 Радзинський сів за кермо своєї машини і рушив через Мале московське кільце в бік Павлівської Слободи. Як завжди, дорога в обох напрямках була сильно завантажена: в неділю в цей час тут багато вантажівок та дачників, які поспішають повернутися до Москви, пише Life News.

У своєму поясненні Радзинський заявив, що обганяв машини, але там, де це дозволено правилами.

"Я обганяв фури та інші машини там, де дозволяли знаки і дорожня розмітка", - розповів він поліцейським. Але вже на під'їзді до села Аносіно він зважився на обгін невеликої вантажівки: "Я не хотів порушувати правила і обганяти в населеному пункті - це заборонено, і тому зважився на обгін, але вже після того, як пропустив всі зустрічні машини".

Але дорога в цьому місці повертає вправо, та ще й з невеликим ухилом. І при ширині двосмугової дороги менше 7 метрів це зіграло вирішальну роль.

"Виїхавши на зустрічну смугу, я побачив Nissan, - написав в протоколі Радзинський. - Піти в свою сторону я вже не міг - на моїй смузі був безперервний потік машин. Зустрічний Nissan намагався гальмувати, і я теж намагався максимально скинути швидкість".

За словами співробітників ДАІ, які працювали на місці, з машини Радзинський вийшов в стані шоку. Довгий час ведучий ходив навколо розбитого джипу не в силах щось сказати. Лише після склянки води і заспокійливого поліцейські змогли взяти з нього пояснення.

"Прошу врахувати, що на смугу зустрічного руху я виїхав сам і повністю визнаю себе винним у цьому ДТП", - написав в протоколі Радзинський.

Зараз ви читаєте новину «Радзинський повністю визнав свою провину в ДТП, в якому загинула дівчина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути