понеділок, 11 липня 2011 16:53

Едвард Радзинський спровокував аварію, в якій загинула дівчина

Едвард Радзинський спровокував аварію, в якій загинула дівчина

Джип Volvo XC-90 під керуванням російського письменника, історика і драматурга Едварда Радзинського перед зіткненням з автомобілем Nissan X-Trail, в результаті якого загинула пасажирка машини 24-річна Марія Куликова, виїхав на смугу зустрічного руху.

Як повідомили в прес-службі Головного управління МВС РФ Московської області, "74-річний мешканець Москви на власному автомобілі Volvo, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем Nissan X-Trail. Від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці ДТП пасажир автомобіля Nissan 24-річна мешканка Одінцовського району".

В управлінні інформації обласного главку повідомили, що саме Радзинський, за попередніми даними, спровокував дорожню аварію в Підмосков'ї. Однак там підкреслили, що "поки конкретного винуватця цієї аварії не встановлено", пише Newsru.com.

Слідчим відділом по Істрінському району порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 264 КК РФ (порушення норм правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело до смерті людини з необережності). "Ступінь провини учасників ДТП буде встановлена в ході розслідування всіх обставин події", - заявили в ГУ МВС.

Сам Радзинський заявив, що аварія сталася на повороті, де його позашляховик занесло на слизькій від дощу дорозі і автомашина вискочила на смугу зустрічного руху. "Все сталося на дуже небезпечному повороті, джип занесло на слизькій дорозі", - сказав він.

Однак, як стверджує LifeNews, на вузькій дорозі автомобіль Радзинського пішов на обгін і протаранив на зустрічній смузі Nissan X-Trail. Nissan від удару перекинувся на правий бік і фактично розвалився надвоє.

Старша сестра трагічно загиблої Марії Куликової заявила виданню, що Едвард Радзинський "в усьому зізнався".

Радзинський, якому журналісти додзвонилися додому, розповів, що не може прийти до тями після події і відчуває себе "дуже погано". "Я дуже погано себе почуваю, не можу навіть говорити, - тихим голосом описав свій стан Едвард Станіславович, - я був за кермом, більше мені нічого сказати. Вибачте".

Зараз ви читаєте новину «Едвард Радзинський спровокував аварію, в якій загинула дівчина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути