понеділок, 17 грудня 2018 12:45

"Радикали" хочуть закритої зустрічі з Порошенком

"Радикали" хочуть закритої зустрічі з Порошенком
Крім президента, Ляшко хоче почути Муженка та Полторака. Фото: УНІАН

Радикальна партія пропонує запросити військове керівництво держави на закрите засідання Верховної Ради для звіту щодо дії воєнного стану.

Про це на погоджувальній раді оголосив лідер партії Олег Ляшко.

"Наполягаємо, щоб завтра відбулося закрите засідання парламенту, де б керівники Генерального штабу, Міністерства оборони, Верховний головнокомандувач відзвітували перед депутатами про ситуацію з воєнним станом. Що зроблено, від кого воєнний стан, які реальні наслідки його введення", - оголосив Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воєнний стан: Порошенко зробив важливу заяву

25 листопада російські силовики під прапором РФ атакували 3 українські катери в Азовському морі та застосували зброю. 6 українських військових отримали поранення. Після атаки спецназ ФСБ захопив українські катери "Бердянськ", "Нікополь" та "Яни Капу" разом із особовим складом. Підконтрольний Кремлю суд у Сімферополі арештував усіх 24 моряків на 2 місяці. Їх перевезли до Москви. Українська влада назвала їх військовополоненими.

У зв'язку з цим Верховна Рада підтримала закон про запровадження воєнного стану в 10 областях України та її внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії.

На час воєнного стану в Україні російським чоловікам віком 16-60 років обмежили в'їзд на території держави. В Україну уже не пустили понад 1000 громадян РФ.

Зараз ви читаєте новину «"Радикали" хочуть закритої зустрічі з Порошенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути