вівторок, 04 березня 2008 12:31

Рада може запрацювати о 16.00

У вівторок о 16.00 можливо відбудеться пленарне засідання парламенту. Про це в сесійній залі у вівторок сказав голова Верховної Ради Арсеній Яценюк. За його словами, о 14.00 відбудеться чергове засідання погоджувальної ради керівників парламентських фракцій.

Яценюк відзначив, що на даний момент узгоджений протокол взаєморозуміння, а також питання порядку денного, проте лідери фракцій не можуть дійти згоди за проектом постанови, що стосується вступу України в НАТО.

За словами спікера, на погоджувальній раді в 14.00 обговорюватиметься це питання і, якщо лідери фракцій зможуть прийти до узгодженого рішення, то вечірнє пленарне засідання парламенту може бути відкрите.

В той же час депутат фракції Партії регіонів Олександр Лавринович і лідер фракції блоку свого імені Володимир Литвин повідомили журналістів, що консультації лідерів фракцій продовжаться о 13.00, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Рада може запрацювати о 16.00». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути