вівторок, 24 квітня 2018 11:47

Рабіновичу довелося продати свою ділянку землі для арешту вілли Льовочкіна - це прецедент! - блогер

Рабіновичу довелося продати свою ділянку землі для арешту вілли Льовочкіна - це прецедент! - блогер
За словами блогера Володимира Макаровського електорат партії "За життя" оцінить вчинок її лідера Вадима Рабіновича (на фото) щодо внесення застави для арешту вілли Льовочкіна у Франції

Продаж лідером партії "За життя" Вадимом Рабіновичем своєї землі для арешту вілли одного з лідерів "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна є прецедентом для України. Про це стало відомо з поста блогера, політичного експерта Володимира Макарівського в соціальній мережі Facebook.

"Чесно кажучи, прочитавши про те, що Вадим Рабінович продав свою землю, щоб внести заставу для арешту вілли Сергія Льовочкіна у Франції, здивувався. Думав, що якщо вілла вилучається на користь держави, то держава й повинна платити, а не приватна особа. І ось тепер виявилося, що для продовження судового процесу необхідно внести як заставу один відсоток від вартості активу, тобто 400 тисяч євро. Які... вніс сам Рабінович, так як державі ці 40 мільйонів, мабуть, нецікаві. Для цього нардепові довелося продати свою землю (до речі, не "офшорну", а цілком собі задекларовану)", - написав Макаровський.

За словами блогера, випадок із віллою Льовочкіна - це прецедент для України, адже вперше український політик домігся арешту нерухомості одного з українських олігархів.

"І хоча судові перспективи навколо вілли Льовочкіна все ще залишаються туманними, в процесі боротьби за цю французьку нерухомість прояснилися електоральні перспективи Рабіновича", - вважає експерт.

На його думку, електорат партії "За життя", що знаходиться в першу чергу в центральній і південно-східній Україні, оцінить такий вчинок її лідера.

"Адже на тлі балаканини нечистих на руку конкурентів на політичній арені його вчинки в справі Льовочкіна красномовно свідчать про рішучість діяти в рамках закону і доводити почату справу до кінця. Упевнений - виборці це оцінять, і його партія "За життя" на майбутніх парламентських виборах зможе розраховувати на більшість голосів як мінімум півдня, сходу і центру країни. У всякому разі, поточні тенденції саме такі", - резюмує Володимир Макаровський.

12 лютого народний депутат і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович на прес-конференції повідомив про арешт судом Ніцци маєтку Льовочкіна на Лазурному березі вартістю 40 млн євро. Парламентарій надав всі документи і журналістам, і правоохоронцям, проте ні в ГПУ, ні в НАБУ на цю інформацію не відреагували.

Зараз ви читаєте новину «Рабіновичу довелося продати свою ділянку землі для арешту вілли Льовочкіна - це прецедент! - блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути