вівторок, 21 січня 2020 17:32

У Раді вирахували "героїв" та "антигероїв"

Під час другої сесії Верховної Ради лідерами з відвідуваності стали фракції "Слуга народу", "Європейська солідарність", "Голос" та група "За майбутнє".

Про це повідомляють у Комітеті виборців України.

Нижчий результат в "Опозиційної платформи - За життя" та "Батьківщини". У середньому на засіданнях було 77% і 72% депутатів.

 

Найактивніше депутати відвідували засідання на початку сесії, згодом активність дещо знизилися. Так у середньому найбільше депутатів реєструвалися у вересні і жовтні: 370 і 376 відповідно. У листопаді - 317 депутатів, грудні – 322, січні – 325.

Серед голів фракцій найкраще працювала співголова ЄС Ірина Геращенко - відвідала 100% засідань.

Найгірше - співголови ОПЗЖ Юрій Бойко і Вадим Рабінович. Перший узяв участь лише в 17% голосувань, другий – у 14%, що є одним із найнижчих результатів серед усіх народних депутатів.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друга сесія минула. Зеленський зберігає контроль над "слугами"

У Верховній Раді 9-го скликання працюють 423 народні депутати. 252 – представники фракції "Слуга народу", 44 – "Опозиційної платформи – За життя", 26 – "Європейської солідарності", 24 – "Батьківщини", 20 – "Голосу", 23 – групи "За майбутнє". Свою роботу почали 29 серпня.

Зараз ви читаєте новину «У Раді вирахували "героїв" та "антигероїв"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути