Ексклюзиви
вівторок, 06 травня 2008 11:02

"Турчинов ніяк "не пролазить" в мери"

БЮТ практично програв вже цю виборчу кампанію, і тепер перед блоком стоїть завдання вийти хоч з якоюсь гідністю з ситуації, в якій Блок Тимошенко опинився, розраховуючи на легковажні політичні орієнтації киян.

Про це заявив політолог, керівник соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

Не передається рейтинг харизматичної жінки похмурій, погано люблячій людей людині

"Звичайно ж, якби балотувалася сама Тимошенко, то поза всяким сумнівом, вона б отримала посаду мера. Але Турчинов, даруйте, ніяк не пролазить. Не передається рейтинг харизматичної жінки похмурій, погано люблячій людей людині. Принаймні, йому складно довести киянам, що він не просто розумний, але ще і люблячий громадянин. Тому БЮТ розуміє, що потрібно щось робити з Турчиновим", - підкреслив експерт.

В той же час він висловив сумнів, що Турчинов може відмовитися від посади столичного градоначальника на користь іншого кандидата. "Якісь обміни навряд чи можливі, тому що він дуже честолюбна горда людина і навряд чи піде на які-небудь операції", - відзначив політолог.

Відповідаючи на питання про те, що оскільки Микола Катеринчук одним з перших висунув свою кандидатуру в мери, хоча "помаранчеві" сили обіцяли єдиного кандидата, чи можна припустити, що він може бути "проектом" БЮТ для "відтягування" голосів у Кличка і Черновецького, Віктор Небоженко відповів: "Важко сказати, хоча все можливо", пише ІМК.

Зараз ви читаєте новину «"Турчинов ніяк "не пролазить" в мери"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути