Ексклюзиви
вівторок, 29 січня 2008 11:42

"Тимошенко може поставити хрест на політичній кар"єрі Ющенка"

Експерти Агентства моделювання ситуацій рекомендують Президенту Віктору Ющенку консолідувати свої зусилля із зусиллями прем"єр-міністра Юлії Тимошенко для перемоги на президентських виборах.

Про це сказано в повідомленні АМС.

"В інтересах Ющенка зробити все можливе, щоб не допустити участі Тимошенко в президентських перегонах. Сьогодні питання консолідування відповідальності демократичних команд є питанням національної безпеки", - вважає директор АМС Олексій Голобуцький.

Експерт зазначає, що в оточенні Президента є особи, які підштовхують главу держави до розриву відносин з Тимошенко.

"Для подібних "сірих кардиналів" інтриги є самоціллю в політиці й механізмом заробітку політичних і фінансових дивідендів", - говорить він.

Голобуцький вважає, що прем"єр може поставити хрест на подальшій політичній кар"єрі Ющенка, якщо все-таки вирішить взяти участь у виборах.

На думку політолога, одночасна участь у президентській кампанії і Ющенка, і Тимошенко може серйозно позначитися на перспективах економічного розвитку країни.

"Сьогодні цілком очевидна теза про перетікання виборця Ющенка в табір Тимошенко. Одночасно із цим, спостерігається тенденція до відходу виборця й від будь-якої кандидатури ПР", - зазначає експерт.

Голобуцький вважає, що такі тенденції можуть призвести до розколу суспільства напередодні виборів з ідеологічних ознак.

"Відповідальність за ці процеси ляже, без сумніву, на діючу на той час владу, тобто на Ющенка", - вважає він.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, що є лідером блоку свого імені, не має наміру брати участь у виборах Президента в 2010 році у разі збереження співробітництва із Президентом Віктором Ющенком.

Експерти вважають, що Секретаріат Президента своїми діями провокує прем"єр-міністра Тимошенко до участі у виборах Президента, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко може поставити хрест на політичній кар"єрі Ющенка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути