Ексклюзиви
понеділок, 06 вересня 2010 15:23

"Свобода" готується в спортзалі до акції протесту

"Свобода" готується в спортзалі до акції протесту

Лідер всеукраїнського об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок обурений тим що влада забороняє перевізникам привозити до Києва її активістів.

Про це він сказав журналістам у Києві.

За словами Тягнибока він особисто спілкувався із людиною, якій представники правоохоронних органів сказали відмовити "свободівцям" у поїздці до Києва 7 вересня на акції протесту під ВР.

Лідер "Свободи" також повідомив, що якби міліція не зупиняла автобуси то "Свобода могла б забезпечити присутність у вівторок під стінами парламенту понад 10 тисяч людей.

"А так буде приблизно 5 тисяч активістів", - прогнозуэ Тягнибок.

"Ми готуємося до того, що може бути реалізований сценарій 27 квітня. Яким чином? В спортзалі качаємося", - зауважив він.

Тягнибок зізнався, що його політична сила готова брати участь у всіх вуличниха кціях, які проводять БЮТ, "Наша Україна", Анатолій Гриценко чи Арсеній Яценюк.

"Якщо нас не пускають автобусами до Києва, то ми добираємося потягами, а з Київської області навіть велосипедами",- розказав лідер "Свободи"

За словами "свободівця" в Україні відбуваються "повернення репаної совдепії".

"Є підозри, що у влади проблеми не тільки проблеми з мовою чи географією, а й фізикою, бо вони не знають, що чим більше дія, тим більша протидія",- додав Тягнибок.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" готується в спортзалі до акції протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути