Ексклюзиви
пʼятниця, 06 серпня 2010 15:36

Янукович боїться акцій протесту – Тягнибок

Янукович боїться акцій протесту – Тягнибок

ВО "Свобода" подасть апеляцію на рішення суду, який заборонив їй проводити 7 серпня акції протесту в Чернівцях під час приїзду президента Віктора Януковича.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав лідер об'єднання Олег Тягнибок.

"Суди вже довели, що вони є абсолютно ручними і підконтрольними владі Януковича. Це є стратегічний план Партії регіонів – повністю взяти під контроль виконавчу, законодавчу і судову гілки влади, щоб укріпити узурпацію влади в державі. Ніби-то живемо у двадцять першому столітті, є всі можливості висвітлювати діяльність судів, а вони себе поводять боягузливо, цинічно і нахабливо", - зазначив він.

За словами Тягнибока, Янукович боїться проведення акцій протесту.

"Я думаю, він добре пам'ятає, як його зустріли у Львові, коли проводилась Рада регіонів. Тоді міліція так хотіла прогнутись перед президентом, що відтіснила "свободівців" від входу метрів на 50 в сторону будівлі. Так вийшло, що вони опинилися саме під вікнами, де і відбувалася нарада. Коли відкрили вікна, бо було жарко, почули наших, які конкретно кричали все, що вони думають про Януковича. Так що вся Рада відбувалася під скандування "Свободи", - наголосив лідер "Свободи".

Зараз ви читаєте новину «Янукович боїться акцій протесту – Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути